رژیم غذایی ویت واچرز چیست؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 2 دی 1402
بازدید : 73
نویسنده : mozhgan

به نقل از «healthline» اضافه وزن و چاقی بیماری و معضل دنیای مدرن است که توجه افراد را به ‌سمت رژیم لاغری مختلف جلب کرده است؛ از رژیم اتکینز، رژیم جنرال موتورز، رژیم کتوژنیک گرفته تا رژیم خام گیاهخواری و رژیم کانادایی این لیست بی‌انتها است و هر روز هم برنامه غذایی جدیدی به قبلی‌ها اضافه می‌شود.

 در این میان یکی از معروف ترین رژیم های غذایی در دنیا، رژیم ویت واچرز (weight watchers) است. همان طور که از اسم این رژیم مشخص است، ویت واچرز برنامه‌ای برای مراقبت از وزن است و به اختصار به آن رژیم WW هم می‌گویند. ویت واچرز نخستین بار در دهه ۱۹۶۰ با تأکید بر سبک زندگی سالم و مواد غذایی سالم ارائه شد و بیشتر بر اهمیت سلامت جسمی، روحی و عمومی بدن تأکید دارد. این رژیم تاریخ پایان ندارد یعنی پس از رسیدن به وزن ایده‌آل همچنان می‌توان سالم‌خواری را ادامه داد. نسخه جدید weight watchers بر اساس سیستم اسمارت پوینت کار می‌کند که الگوی غذایی کم کالری، کم‌چربی و کم قند و پروتئین بالا دارد. نکته مهم در این رژیم این است که فرد با محدودیت و محرومیت غذایی روبه‌رو نمی‌شود، بلکه هدف انتخاب درست غذا است. با رعایت دستورات رژیم می‌توان طی یک ماه کاهش سه کیلویی را انتظار داشت.

سایرمقالات... رژیم بعد از اسلیو معده

در رژیم غذایی ویت واچرز چه غذاهایی باید بخوریم؟

به نقل از «health.usnews» هرچند سیستم اسمارت پوینت ویت واچرز بر مصرف غذاهای کامل و بدون فرآوری مثل سبزیجات، میوه‌ها، و پروتئین فاقد چربی تأکید دارد، با این حال مصرف هیچ ماده غذایی را محدود نمی‌کند. البته مثل هر رژیم غذایی دیگری، ویت واچرز هم به افراد توصیه می‌کنند که به دنبال مصرف خوراکی‌های سالم باشند، اما در عین حال فرد می‌تواند هر غذایی بخورد منوط به اینکه کمتر از میزان مصرف روزانه‌شان در سیستم اسمارت‌پوینت باشد.

این برنامه با ارائه غذاهای زیرو پوینت (Zero Point) افراد را به ‌سمت مصرف غذاهای سالم تشویق می‌کند. غذاهای زیروپوینت عبارت‌اند از:

  • میوه‌ها (رژیم سیب)
  • سبزیجات نشاسته‌ای و غیرنشاسته‌ای
  • پروتئین فاقد چربی
  • عدس و لوبیا
  • لبنیات بدون چربی
  • تخم‌مرغ
  • توفو
  • غذای دریایی و صدف
  • برخی غلات کامل.

سایرمقالات... فواید رژیم سیب




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com